Det finnes tre grupper av mennesker som IKKE bør benytte Detox :

 

De som har pacemaker, nyretransplantasjoner eller andre organtransplantasjoner og på grunn av det inntar immunforsterkende legemidler.

 

Epileptikere (kun under profesjonell overvåking).

 

Gravide kvinner (noen behandlinger innen man vet om graviditeten har ingen negativ effekt, men man bør avstå fra flere behandlinger under svangerskapet).

 

Dersom man er i tvil om man bør ta en behandling så anbefales det å konsultere sin lege.

 

 

Detox-behandling er en ny, effektiv metode til å re-balansere kroppens energifelt og celler, samtidig som kroppen renses for toksiner (giftstoffer). Et helt nytt konsept innen lymfedrenasje som på en rask og enkel måte fjerner avfallsstoffer og slagg fra kroppen gjennom føttene dine, uten ubehag og bivirkninger.

 

Detox-apparatet avgifter kroppen din i løpet av 6-8 behandlinger à 30 minutter og kan forbedre livskvaliteten betydelig for de som har:

 

 lever- og nyreproblemer
 hodepine og migrene
 psoriasis og andre hudproblemer
 infeksjoner og betennelser
 smerter og ødemer
 dårlig blodsirkulasjon
 menstruasjonssmerter og hovne føtter
 revmatiske lidelser og gikt
 kvikksølv- og tungmetallforgiftning

 

Hvordan virker Detox-System?


Menneskekroppen er som en kjempemagnet som trekker til seg og holder på toksiner. Tungmetaller, til dels oksidert fett, skadelige proteiner, kolesterol avleiringer, urinsyre, utslett (plakk), melkesyre og i tillegg kommer den enorme mengde av kjemikalier (forurensing) som i dag finnes i vann, luft og mat som fester seg selv i ionisert form til ledd, organ, arterier, nerver og vev. Disse toksiner forstyrrer den normale kroppsfunksjons som skal skape et godt immunsystem og et motstandsdyktig miljø mot sykdom, allergier.

Detox-prosessen danner en strøm av positive og negative ioner (ladede atomer), som tiltrekker seg og fester seg selv til motsatt ladete giftige partikler og trekker dem ut av kroppen gjennom porer i føttene.

 

Hva er Detox-System?


Det er en ytre avgiftnings metode, som fjerner toksiner gjennom dine føtter. Kroppen avgiftes mens du sitter komfortabelt med føttene i et fotbad med temperert vann. Dette er en veldig effektiv måte å fjerne opphopning av toksiner på under alle omstendigheter uansett hvor de befinner seg i kroppen.

 

Hva kan man forvente av Detox-behandlinger?


Friske personer kan forvente å føle seg lettere og erfare en større velvære for hver Detox-behandling. Noen personer med smerter, ødemer, hevelser og leddproblemer har rapportert om symptomatisk bedring med disse behandlinger.

Behandlingen med Detox skjer vanligvis ved at man plasserer føttene i fotbadet, dette er enkelt og effektivt, da hver fot har mer enn 2000 porer som åpner seg og lar toksinene flyte ut. Spiralen kan også plasseres i et badekar slik at hele kroppen kan dekkes, dette er spesielt anvendelig for småbarn, under oppsikt naturligvis.

Vi understreker naturligvis at Detox-behandlingen alene ikke kurerer noen sykdommer, men tester og mange reaksjoner fra brukere har vist at sykdomsproblemer har blitt lettere eller betydelig forbedret etter behandlinger. Også pasienter med nyredialyse har opplevd vesentlige forbedringer.

Vi vil i tillegg informere om at Detox enda ikke er stadfestet som en medisinsk behandling, da det er enkelte personer dette ikke kan bevises at det virker på.

 

Pris Nok pr behandling: 250,-

Pris Nok 8 behandling: 1600,-

 

 

 

 

 

 

 

Detox

-Får giftstoffer ut av kroppen din

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris :

250.- pr behandling

 

 

 

 

Røren`s

Aromaterapi & Massasje

 

 

Telefon 51 66 88 67  Mobil 92 40 18 21

 

            Epost :             aroma@lyse.net